A vibracije???
I ja sam imao problem slican tvom Vlado. S tim sto sam svirao elektronca, pa sad mozes misliti koliko je to bilo manje buke tj zvuka nije ni bilo vec samo vibracije i najvise od bas bubnja (ima stare sestougaone simmonsove padove). Elem kako sam ja resio problem.
Odes kod kineza i kupis teniske loptice, recimo 15 komada (meni je i 9 odradilo posao - elektronac je svakako manji).
Dve povece ploce od iverice ce ti biti potrebne, 2x2 metra i jos jedna 2x2 metra (ili koliko ti vec bubanj zaucima povrsinu na patosu). Izbusis rupe ubodnom testerom u tim plocama (simetricno) tolike da loptice upadnu 1/3 svoje visine u rupu. Na donju plocu stavis gumene nozice pa nju na patos, poredjas loptice i onda na njih postavis gornju plocu. E sad posto se radi o akusticnom setu, mozes ispod donje ploce da stavis stirodur, a mozes i odozgo na gornju, pa onda jos jednu plocu 2x2 i odna tepih kako ti bubanj ne bi bezao.
Ovako ces se resiti i vibracija i buke (naravno ne skroz). Ako imas kinte, dobro bi bilo da po celom patosu postavis stiropor ili stirodur, po zidovima kartone za jaja (oni nisu izolacija, samo ces se zvuk od njih odbijati, pa ces imati bolji zvuk u sobi).
A moji se obradovali kad sam kuci doneo loptice, pomislili, hvala bogu, prestace da udara u onaj bubanj....accccc

Art, action, reincarnation...