|
Danas je Septembar 5th, 2010, 12:07 am
|
 |
|
 |
|
|
Drobac
|
Tema posta: Re: Sonor bubnjevi  Poslato: April 12th, 2010, 6:46 pm |
| Supermoderator |
 |
 |
Pridružio se: Oktobar 16th, 2007, 3:25 pm Postovi: 4026 Lokacija: Ruma
Moj Bubanj: Sonor drums, Demon Drive pedals
Moji bendovi: Avet
Inspiracija: George Kollias
|
Pogledaj i polovne setove. 
_________________ Mi smo stari spid metalci, do kraja ostajemo dosledni svome stilu, nemojte da nam puštate ništa, ako nije tandara, tandara, tupa, tupa, seremo vam se u muziku.
|
|
|
|
 |
|
Cheloo
|
Tema posta: Re: Sonor bubnjevi  Poslato: April 14th, 2010, 2:03 pm |
| Voljan da vežba |
 |
 |
Pridružio se: Januar 10th, 2009, 12:28 am Postovi: 164
|
Naleteo sam na ovaj oglas... sonor sclass prodajem bubanj sclass. dimenzije: 22x16 8x8 10x9 12x10 14x12 bubanj je u odlicnom stanju-kao nov! maple, basbubanj ima 10 civija. uz set idu 4 drzaca za timpane i dupli tomholder na basbubnju. cena po dogovoru. moze i zamena za jeftiniji uz doplatu.      Cena 1250e...sad zar se ova serija ne proizvodi od Skandinavske breze (ovde pise da je javor  )...sve u svemu jako sumnjiv oglas ali rekoh da pitam i vas za misljenje. Nisam neki poznavalac Sonor-ovih proizvoda pa bolje da pitam.
Poslednji put menjao Cheloo dana April 14th, 2010, 9:12 pm, izmenjena samo jedanput
_________________ Iz svega sto vidim dovoljno ucim, i sve mi govori koliko vredim, da svakodnevno sebe nosim, dobar znak.
|
|
|
|
 |
|
Drobac
|
Tema posta: Re: Sonor bubnjevi  Poslato: April 14th, 2010, 2:52 pm |
| Supermoderator |
 |
 |
|
_________________ Mi smo stari spid metalci, do kraja ostajemo dosledni svome stilu, nemojte da nam puštate ništa, ako nije tandara, tandara, tupa, tupa, seremo vam se u muziku.
|
|
|
|
 |
|
Bastardo
|
Tema posta: Re: Sonor bubnjevi  Poslato: April 14th, 2010, 3:42 pm |
| Redovno vežba |
 |
 |
Pridružio se: Mart 23rd, 2010, 11:16 am Postovi: 308 Lokacija: Zalec - Slovenija
Moj Bubanj: Pearl-Mapex-Remo-Paiste-Zildijan-Tama-Meinl-VF
Inspiracija: Svaki bubnjar koji zna zasto sedi za bubnjem...
|
Mozda je malo off-topic, ali ne mogu da ne pokomentarisem ovu sliku:  Pazi koji stalak za cinelu i vesanje iste  A tek dupla bas pedala  Jel to jedna direct-drive, a druga preko sajle?  I snare stalak  I noge na basu  Divota - ovo bi drzao na sred dnevne sobe kao ukras! 
_________________ Don't try to turn me into something I don't want to be - you'll be the one suffering in the end...
|
|
|
|
 |
|
Cheloo
|
Tema posta: Re: Sonor bubnjevi  Poslato: April 14th, 2010, 3:54 pm |
| Voljan da vežba |
 |
 |
|
Drobac je napisao: http://www.sonormuseum.com/identify/indentify.html Skroluj malo dole.  Da to je taj definitivno...ok je oglas...izgleda da sam se prevario jbg...to je neka kineska verzija ...hvala ti 
_________________ Iz svega sto vidim dovoljno ucim, i sve mi govori koliko vredim, da svakodnevno sebe nosim, dobar znak.
|
|
|
|
 |
|
Drobac
|
Tema posta: Re: Sonor bubnjevi  Poslato: April 14th, 2010, 3:59 pm |
| Supermoderator |
 |
 |
|
Nema na čemu. @Bastardo - Pa to je muzejski primerak. Sve je tada bilo tako tanko i krhko. Jbg, nije se tada svirala "divlja" muzika. 
|
|
|
|
 |
|
Cheloo
|
Tema posta: Re: Sonor bubnjevi  Poslato: April 14th, 2010, 5:03 pm |
| Voljan da vežba |
 |
 |
|
|
Kao sto rekoh nisam neki poznavalac, ali sada mi je sve jasno u vezi ovog bubnja (naravno mislim na ono sto me je mucilo)... edit: ''Zar se vecina Sonora i ne pravi u Kini, izmedju ostalog i S class?'' To je izgleda ona prica o jeftinoj radnoj snazi u Kini, sklapanje delova itd...da, da
|
|
|
|
 |
|
Uljez
|
Tema posta: Re: Sonor bubnjevi  Poslato: April 14th, 2010, 9:50 pm |
| Dobošar |
 |
 |
Pridružio se: April 2nd, 2010, 12:01 pm Postovi: 61
Moj Bubanj: Sonor 2007 WP
|
nidjam je napisao: ako sam tacno izracunao to dodje nekih 420 evra...... http://webshop.musicshop.hr/product_inf ... cts_id=564pokusavam da sagledam sve opcije... ako jos neko ima neku opciju... bio bi zahvalan.... Evo samo da se javim u vezi iskustva za Sonor 507. Bubanj je odlican za te novce (mozda cak i best boy za tu cijenu) Imao sam prilike svirati na njemu. Dok se stave nove koze na njega, dobre cinele Sve super 
|
|
|
|
 |
|
Cheloo
|
Tema posta: Re: Sonor bubnjevi  Poslato: April 14th, 2010, 10:29 pm |
| Voljan da vežba |
 |
 |
|
http://www.sonormuseum.com/identify/indentify.html
Po ovome je: s class 9-ply birch/maple German shells, a s class 9-ply maple Chinese shells...tako da si upravu a ujedno i nisi 
|
|
|
|
 |
|
Drobac
|
Tema posta: Re: Sonor bubnjevi  Poslato: April 14th, 2010, 11:05 pm |
| Supermoderator |
 |
 |
|
|
Koliko ja vidim na Sonorovom sajtu, S Class se više ne proizvodi.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|