|
Danas je Septembar 9th, 2010, 2:34 pm
|
 |
|
 |
|
|
iggydrum
|
Tema posta: Re: Yamaha bubnjevi  Poslato: Jun 8th, 2010, 8:27 am |
| Dobošar |
 |
 |
Pridružio se: Maj 5th, 2008, 10:57 pm Postovi: 84 Lokacija: Beograd
Moj Bubanj: Yamaha maple custom absolute
Moji bendovi: Radijacija
Inspiracija: Vlajko Golubovic, Marko Kuzmanovic, Rick Latham ...
|
Dule126 je napisao: Kolege da li je neko mozda imao iskustva sa yamahom power 5 Ukoliko nadjes dobro ocuvanu (sto ce biti vrlo tesko) za pristojan novac (to je bubanj koji ne sme da kosta puno) - kupuj !!! Skoro sam na nekoj svirci pozajmio od drugara jednu 22 power V i radila je neverovatno (samo bas bubanj, tomovi solidno). U oglasima sam vidjao da neko prodaje poprilicno veliki set, ali mislim da je cena bila nerealna.
|
|
|
|
 |
|
tozashumar
|
Tema posta: Re: Yamaha bubnjevi  Poslato: Avgust 11th, 2010, 1:03 am |
| Bubnjar Početnik |
 |
Pridružio se: Avgust 9th, 2010, 10:56 pm Postovi: 12
Moji bendovi: ГОД
Inspiracija: Danny Carry, Nicko Mcbrain, Vd
|
|
jurim yamaha stage custom natural, po mogucstvu da ima 12",14",16",22" (dobos imam stari Pearlov zato ga ne pisem),pa ako neko zna,ako je neko svirao tako neku kombinacuju,bio bih zahvalan da mi napise misljenje ili preporuku za nesto eventualno bolje... ?
|
|
|
|
 |
|
Dule126
|
Tema posta: Re: Yamaha bubnjevi  Poslato: Avgust 17th, 2010, 9:12 pm |
| Dobošar |
 |
 |
Pridružio se: Jul 19th, 2009, 8:49 pm Postovi: 33
Moj Bubanj: Yamaha Power V,Paiste,Zildjian
Inspiracija: Tommy Igoa
|
Mislim da ne bi pogresio bilo sta da uzmes A ko je razlika izmedju Yamahe Power V i Yamahe Power V Special
|
|
|
|
 |
|
somborjazz
|
Tema posta: Re: Yamaha bubnjevi  Poslato: Avgust 18th, 2010, 11:41 am |
| Dobošar |
 |
Pridružio se: April 8th, 2008, 9:58 pm Postovi: 140
|
|
Ako je stari model Yamaha stage custom u pitanju, tj onaj sa spojenim skoljkama, to je odlican bubanj i neces pogresiti ako ga uzmes.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|