|
Danas je Septembar 9th, 2010, 2:18 pm
|
 |
|
 |
|
| Autoru |
Poruka |
|
Loshme
|
Tema posta: Mapex bubnjevi  Poslato: Maj 17th, 2008, 9:34 pm |
| Virtuoz! |
 |
 |
Pridružio se: Oktobar 22nd, 2007, 9:52 pm Postovi: 2065 Lokacija: Sid
Moj Bubanj: Pearl Export
Inspiracija: Gavin Harrison & Vinnie Colaiuta.
|
Prosto sam odusevljen onim sto sam danas probao u Lyra Style. Mapex Pro M, cist maple, jako lep set, mislim da ako budem pazatrio neki komplet, kupicu ovaj, kosta oko 1200 jura. Vasa iskustva sa ovim bubnjevima i sve vezano za njih, mecite odje 
Poslednji put menjao Loshme dana Jul 29th, 2008, 3:51 pm, izmenjena samo jedanput
_________________ -Pearl Export Series -Pearl hardware -Zildjian sticks and cymbals -Remo and Evans heads
|
|
|
|
 |
|
Miron
|
Tema posta: Re: Mapex bubnjevi  Poslato: Maj 18th, 2008, 11:24 am |
| Virtuoz! |
 |
 |
Pridružio se: Januar 22nd, 2008, 1:01 pm Postovi: 1147 Lokacija: Belgrade
Moj Bubanj: Mapex Saturn
Moji bendovi: Straight Ahead
Inspiracija: Steve Gadd, Vinnie Colaiuta, Jeff Porcaro
|
Ja sam poruchio saturna za septembar...ako bude sraspolozen za mapex javi mi, mogu da ti kazem ko je glavni uvoznik, i preko njega da da spare unapred chekas nekih par meseci i dobijesh jeftinije...ja bih ti savetovao da skupish pare jos malo i uzmesh saturna...to je bukvalno vrhunska serija bubnja...iznad njega je orion, mada ja ne bih rekao iznad jer su sustinski to dve razlichite serije po zvuku. Mapex je rockastiji, a orion je bas za jazz. Vlada koji je i generalni zastupnik je dobio endorse od njih, i poruchio je saturna (a mogao je i oriona) ali saturn je svestranije, by the way Marko Djordjevic svira saturna... Ja jedva chekam da mi dodje moj tamo krajem septembra... Sto reche boris j, najbolji moguci odnos kvalitet-cena...bar kod nas 
|
|
|
|
 |
|
Loshme
|
Tema posta: Re: Mapex bubnjevi  Poslato: Maj 18th, 2008, 12:19 pm |
| Virtuoz! |
 |
 |
|
Hvala ti na ponudi, verovatno uzimam neki Mapex. E sad, ako bih uzimao, uzeo bi Pro M, zato sto jako volim javor.  IDem sada na njihov sajt da vidim koja serija je od kog drveta. Hvala ti u svakom slucaju, znam daje Vlada MIgric uvoznik, ali nisam znao da je i endorser. Mnogo mi se svidja i ona pedala Mapex, mislim, nije losa za te pare, ima bas taj fil dobar. I boja mi se svidja... Nego, recite mi da li ima daw se uzme finish boje javora? Na bilo kojim bubnjovima?? 
_________________ -Pearl Export Series -Pearl hardware -Zildjian sticks and cymbals -Remo and Evans heads
|
|
|
|
 |
|
Drobac
|
Tema posta: Re: Mapex bubnjevi  Poslato: Maj 18th, 2008, 2:47 pm |
| Supermoderator |
 |
 |
Pridružio se: Oktobar 16th, 2007, 3:25 pm Postovi: 4026 Lokacija: Ruma
Moj Bubanj: Sonor drums, Demon Drive pedals
Moji bendovi: Avet
Inspiracija: George Kollias
|
|
Mislim da ce i moj sledeci bubanj biti Mapex, pod uslovom da skupim neke pristojne pare. Imam Mapex stolicu i prilicno sam zadovoljan.
_________________ Mi smo stari spid metalci, do kraja ostajemo dosledni svome stilu, nemojte da nam puštate ništa, ako nije tandara, tandara, tupa, tupa, seremo vam se u muziku.
|
|
|
|
 |
|
Loshme
|
Tema posta: Re: Mapex bubnjevi  Poslato: Maj 18th, 2008, 3:03 pm |
| Virtuoz! |
 |
 |
|
Probao sam tu stolicu kao sto ti imas. Dosta je dobra! Ali me je kupio onaj bubanj... JBT!!!  Pitacu ja Marka, da mi sredi neki endorsment.  Samo, sad sam na sajtu bio, Pro M je 7ply Maple, Orion je 7ply Maple, ali je Orion deblji jos od Pro M-a... Mada, videh i Saturn, verovatno ce biti ta kupovina, samo da skupim dosta para... dosta dosta... Miron: KOliko si ti platio svoi Mapex? i koje is promere uzeo? Evo moje konfiguracije: Bass drum: 20x18 Tom toms: 10x8, 12x9 Floor tom: 14x11, ili 14x14 (na stalku da stoji) Snare drum: 14x5.5 Finish: Green Apple Burst(TH) sta god znacilo ovo TG... 
|
|
|
|
 |
|
Miron
|
Tema posta: Re: Mapex bubnjevi  Poslato: Maj 18th, 2008, 4:24 pm |
| Virtuoz! |
 |
 |
Pridružio se: Januar 22nd, 2008, 1:01 pm Postovi: 1147 Lokacija: Belgrade
Moj Bubanj: Mapex Saturn
Moji bendovi: Straight Ahead
Inspiracija: Steve Gadd, Vinnie Colaiuta, Jeff Porcaro
|
Mene ce sve ukupno valjda izadji oko 1700 eura...uzeo sam kao ono sto sad imam, znachi 10, 12, 14, 22, i dobos 14x5.5...jedino sto su ovi tomovi koje sam poruchio plici nego ovi sto sad imam. Kad mi ova osnova stigne poruchicu najverovatnije i 8 i 16, ali o tom potom!!!! Da i ovaj sadsnji tom 14 mi se kachi za stalak, a ja sam poruchio sada sa nogicama. By the way ja sam poruchio i stalke, a ti koliko znam imas stalak za hi-hat i duplu, te ti to ne treba pa te automatski moze izaci jeftinije. Kod saturna mi je extra sto on ima bas duboke tonove...ne znam jedva chekam da mi stigne da ga namestm i sviram. By the way, tomovi su opremljeni remo emperor clear kozama! Eto toliko od mene... 
|
|
|
|
 |
|
Koske
|
Tema posta: Re: Mapex bubnjevi  Poslato: Jun 14th, 2008, 9:00 pm |
| Bubnjar! |
 |
 |
Pridružio se: Januar 30th, 2008, 9:53 pm Postovi: 719 Lokacija: U svojoj sobi
Moj Bubanj: DW/ Pearl/ Sonor/ Zildjian/ Stunner
Moji bendovi: DoomRash/Iwory Crown
Inspiracija: Nathaniel Townsley Aaron Comess/Simon Phillips/Wuv
|
|
Mapex.. Svi znaju, ali da ostavimo za budutja pokolenja!
Sing media Alekse Shantjitja 28 (Od Slavije ka Sky-u, prva ulica levo, br. 28 ) Vladimir Migric je vlasnik.
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|