|
Danas je Septembar 4th, 2010, 11:03 pm
|
 |
|
 |
|
| Autoru |
Poruka |
|
Drobac
|
Tema posta: Tama bubnjevi  Poslato: April 18th, 2008, 3:57 pm |
| Supermoderator |
 |
 |
Pridružio se: Oktobar 16th, 2007, 3:25 pm Postovi: 4026 Lokacija: Ruma
Moj Bubanj: Sonor drums, Demon Drive pedals
Moji bendovi: Avet
Inspiracija: George Kollias
|
Posto su svi dosad provalili da se palim na Tamu  evo da otvorim temu. Moja omiljena marka. Prilican kvalitet, sa losim "customer service"-om, mada, koliko mogu da primetim, popravljaju se.   Steta samo sto ovaj model ne prave sa 20 inca bas bubnjem. Pa, eto, kazite sta mislite.
_________________ Mi smo stari spid metalci, do kraja ostajemo dosledni svome stilu, nemojte da nam puštate ništa, ako nije tandara, tandara, tupa, tupa, seremo vam se u muziku.
|
|
|
|
 |
|
Loshme
|
Tema posta: Re: Tama bubnjevi  Poslato: April 18th, 2008, 4:17 pm |
| Virtuoz! |
 |
 |
Pridružio se: Oktobar 22nd, 2007, 9:52 pm Postovi: 2065 Lokacija: Sid
Moj Bubanj: Pearl Export
Inspiracija: Gavin Harrison & Vinnie Colaiuta.
|
Po meni, u istom rangu kao i Pearl bubnjevi... Jako dobri bubnjevi, iako nisam probao nesto posebno, probao sam Tama Rockstar(basswood). 22" bas 12" 13" tomovi(ulra duboki) 16" indijaner... Jako lep bubanj i uvek hvalim Tamu... Ovo sa mnom i Drobcem, mi se malo sprdamo oko duplih pedala, ali je to zajebancija. Hardware: ODLICAN! Svidja mi se kod stalaka, da su nozice "Iskrivljene". Sve u svemu: Sve od Tame mi se svidja, ali eto, vise volim Pearl... Sta fali 20" basu? Ja bas volim kad je dubok, pa jos 20" Evo moj izbor! Ova druga slika je previse dobra!!
Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.
_________________ -Pearl Export Series -Pearl hardware -Zildjian sticks and cymbals -Remo and Evans heads
|
|
|
|
 |
|
Drobac
|
Tema posta: Re: Tama bubnjevi  Poslato: April 18th, 2008, 4:22 pm |
| Supermoderator |
 |
 |
Pridružio se: Oktobar 16th, 2007, 3:25 pm Postovi: 4026 Lokacija: Ruma
Moj Bubanj: Sonor drums, Demon Drive pedals
Moji bendovi: Avet
Inspiracija: George Kollias
|
Loshme je napisao: Sta fali 20" basu? Ja bas volim kad je dubok, pa jos 20" Ne fali mu nista. Ja samo kazem da je steta sto se Spartan model ne pravi sa basem od 20 inca. Prave ga samo u 22x18 varijanti, a ja vise volim bas od 20 inca (u precniku, ne dubini).
_________________ Mi smo stari spid metalci, do kraja ostajemo dosledni svome stilu, nemojte da nam puštate ništa, ako nije tandara, tandara, tupa, tupa, seremo vam se u muziku.
|
|
|
|
 |
|
vlada_kec
|
Tema posta: Re: Tama bubnjevi  Poslato: April 21st, 2008, 8:21 pm |
| Dobošar |
 |
Pridružio se: Oktobar 31st, 2007, 10:17 am Postovi: 47 Lokacija: Zrenjanin
|
Matija je napisao: tama je jedna od onih stvari koje ili obozavas ili mrzis. za sve godine nikad nisam imao nijedan problem sa bilo kojim taminim proizvodom. vrhunski kvalitet. ali nije za svakoga. starclassic maple jedan od najboljih tonova bubnja od svega sto sam ikad svirao (a svirao sam svasta stvarno). Slazem se sa tobom,starclassic je ekstra bubanj i za sad moja ne ostvarena zelja,ali...Meni je ovo druga tama koju posedujem i zadovoljan sam sa njom.Znaci sledeci je starclassic! 
|
|
|
|
 |
|
miloš
|
Tema posta: Re: Tama bubnjevi  Poslato: Septembar 11th, 2008, 5:27 pm |
| Redovno vežba |
 |
 |
Pridružio se: Septembar 11th, 2008, 1:57 am Postovi: 388
Moj Bubanj: Mapex proM, Paiste,Gibraltar, Vic firth, Remo
Moji bendovi: Harlekin, Pablo psihopata...
Inspiracija: Mike Protnoy, Chad Smith, Gavin Harrison
|
|
...zhelim samon da "pozdravim" temu zato shto sam veliki fan tame i njenih proizvoda. ustvari do sad samo i jesam imao bubnjeve ove marke,i stvarno su izvanredni. pozz.....TAMA rules!
|
|
|
|
 |
|
pedja_gumeni
|
Tema posta: Re: Tama bubnjevi  Poslato: Septembar 11th, 2008, 6:43 pm |
| Virtuoz! |
 |
 |
Pridružio se: Oktobar 30th, 2007, 11:28 am Postovi: 1368 Lokacija: Novi Sad Liman 1
Moj Bubanj: Sonor, Mapex, Pearl, Zildjian, Paiste, Gibraltar
Moji bendovi: Me Gusto Bend, Ground Zero
Inspiracija: Kai Hahto
|
miloš je napisao: ...zhelim samon da "pozdravim" temu zato shto sam veliki fan tame i njenih proizvoda. ustvari do sad samo i jesam imao bubnjeve ove marke,i stvarno su izvanredni. pozz.....TAMA rules! Josh jedan sremac i josh jedan Tama fan. 
_________________ WWW.MEGUSTOBEND.COM
|
|
|
|
 |
|
Ognjen
|
Tema posta: Re: Tama bubnjevi  Poslato: Novembar 20th, 2008, 1:31 am |
| Virtuoz! |
 |
 |
Pridružio se: Novembar 23rd, 2007, 6:18 am Postovi: 2033 Lokacija: Beograd/Čačak
Moji bendovi: KRK!, Star Scream
|
Tama Imerialstar koji sam imao prilike da sviram u studiju je na dobosu imao obruc iskrivljen do neupotrebljivosti kad je izvadjen iz kutije. Sem toga se, cini mi se, pokazao kao prilicno solidan, trpi studijska izivljavanja do sada bez vecih problema. Zvuk je takav kakav je, ne mozes od entry level serije ocekivati bog zna sta. Nisam imao prilike da se puno igram da bih video sta tacno moze, a i membrane koje stoje nisu u najboljem stanju. Znam da nisi pitao mene, ali valjda ne smeta i moje iskustvo 
Poslednji put menjao Ognjen dana Novembar 20th, 2008, 4:15 am, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
 |
|
Nele88
|
Tema posta: Re: Tama bubnjevi  Poslato: Novembar 20th, 2008, 1:38 am |
| Voljan da vežba |
 |
 |
Pridružio se: Avgust 18th, 2008, 9:29 pm Postovi: 207
Moj Bubanj: PDP CX,Gibraltar,Paiste i Zildjian,VicFirth
|
|
Ja sam ga svirao i nije se tako lose pokazao...Ali nije imao Imperialstar dobos, nego neki drugi...Malo mi je samo tup zvuk, narocito sa pinstripe opnama, ali da se srediti sa nekim drugim...
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|