|
Danas je Septembar 4th, 2010, 11:15 pm
|
 |
|
 |
|
| Autoru |
Poruka |
|
zoranm
|
Tema posta: Re: Domaći sajtovi za bubnjarsku opremu, kupovina i sl...  Poslato: Februar 17th, 2009, 7:37 pm |
| Voljan da vežba |
 |
Pridružio se: Novembar 4th, 2008, 7:38 pm Postovi: 287
|
Holden je napisao: Izgleda da momci iz Blaznave koriste tudje fotke da privuku musterije.
Pa ako mogu ribe za hot line da koriste tudje slike zasto ne i momci iz Blaznave 
|
|
|
|
 |
|
sinnerboy1
|
Tema posta: Re: Domaći sajtovi za bubnjarsku opremu, kupovina i sl...  Poslato: Februar 21st, 2009, 2:00 pm |
| Bubnjar! |
 |
 |
Pridružio se: April 3rd, 2008, 1:46 pm Postovi: 752 Lokacija: neverland
Moj Bubanj: Mapex Pro-M Istanbul Zildjian Remo
Moji bendovi: Kratki Spoj
Inspiracija: Gavin Harrison, Danny Carey, Brann Dailor
|
Loshme je napisao: http://saradrums.com/ evo još jednog (ne znam da li sam postao) http://www.antoniodrums.com/
_________________ "I see no God up here..." (Yuri Gagarin, 1961)
|
|
|
|
 |
|
Drobac
|
Tema posta: Re: Domaći sajtovi za bubnjarsku opremu, kupovina i sl...  Poslato: April 3rd, 2009, 12:09 am |
| Supermoderator |
 |
 |
Pridružio se: Oktobar 16th, 2007, 3:25 pm Postovi: 4026 Lokacija: Ruma
Moj Bubanj: Sonor drums, Demon Drive pedals
Moji bendovi: Avet
Inspiracija: George Kollias
|
|
Ispravljeno.
_________________ Mi smo stari spid metalci, do kraja ostajemo dosledni svome stilu, nemojte da nam puštate ništa, ako nije tandara, tandara, tupa, tupa, seremo vam se u muziku.
|
|
|
|
 |
|
dragans
|
Tema posta: Re: Domaći sajtovi za bubnjarsku opremu, kupovina i sl...  Poslato: April 23rd, 2010, 10:04 am |
| Bubnjar Početnik |
 |
Pridružio se: Oktobar 29th, 2009, 11:22 am Postovi: 11
Moj Bubanj: Pearl Export Select i Millenium
Moji bendovi: T-Rex
Inspiracija: Dave Weckl, Jojo Mayer, Gavin Harrison, SteveGadd
|
|
Pozdrav, zanima me da li neko ima iskustva sa kupovinom preko e-bay-a. Vido sam povoljne komlete u Nemackoj i Austriji pa da cujem vase misljenje. Cak i sa troskom dostave i carinim koja je enigma kolika je moze se naci cini mi se povoljan bubanj.
|
|
|
|
 |
|
brainsaladsandar
|
Tema posta: Re: Domaći sajtovi za bubnjarsku opremu, kupovina i sl...  Poslato: April 25th, 2010, 1:00 pm |
| Redovno vežba |
 |
 |
Pridružio se: Oktobar 22nd, 2007, 4:42 pm Postovi: 383 Lokacija: Ruma
Moj Bubanj: Mapex M Birch, Sabian, Tama Pedals
Moji bendovi: Burning Circle
Inspiracija: N. Peart, M. Portnoy, N. McBrain, C. Palmer
|
dragans je napisao: Pozdrav, zanima me da li neko ima iskustva sa kupovinom preko e-bay-a. Vido sam povoljne komlete u Nemackoj i Austriji pa da cujem vase misljenje. Cak i sa troskom dostave i carinim koja je enigma kolika je moze se naci cini mi se povoljan bubanj. neće to skoro kod nas, čitao sam neke vesti za paypal juče - navodno bi trebalo da se postigne dogovor sa ebay-om do kraja godine (čitaj: nema ništa od toga u skorije vreme), nemaju ljudi poverenja u nas (s punim pravom). a carina je posebna priča, meni su za 2 majice preko amazona odrapili 2.500 dinara - što je više od njihove vrednosti. ontopic: naručio sam neke palice preko webshopa music tradea, nemam vremena da se cimam do nsa
_________________ http://www.myspace.com/theburningcircleoflife
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|