|
Danas je Septembar 9th, 2010, 2:38 pm
|
 |
|
 |
|
| Autoru |
Poruka |
|
MarcusS
|
Tema posta: Re: Naručivanje Forumskih Majica!  Poslato: Septembar 4th, 2009, 9:42 pm |
| Admin |
 |
 |
Pridružio se: Oktobar 16th, 2007, 2:39 am Postovi: 1633 Lokacija: Stara Pazova
Moj Bubanj: Mapex M Birch Cherry Red
Moji bendovi: Masno i Glasno
Inspiracija: Gavin Harrison, Chad Smith
|
pajcek je napisao: a zakaj se nemre izvan Srbije? :( Druže, carine i ta problematika... Mnogo komplikacija i para za jednu majicu, makar i ovog foruma 
_________________ Spread the word! :)
|
|
|
|
 |
|
MarcusS
|
Tema posta: Re: Naručivanje Forumskih Majica!  Poslato: April 6th, 2010, 2:20 am |
| Admin |
 |
 |
|
KONAČNO sam dobio određeni kontigent majica, ko naruči, dobija sutra dan. Sa malom razlikom, napred pišu oba slogana, WWW.BUBNJARI.COMDRUMMING COMMUNITY Cena ostaje ista, 650 dinara.
|
|
|
|
 |
|
drumer
|
Tema posta: Re: Naručivanje Forumskih Majica!  Poslato: Maj 21st, 2010, 11:42 pm |
| Bubnjar Početnik |
 |
Pridružio se: Maj 21st, 2010, 11:36 pm Postovi: 1
Moj Bubanj: Pearl
Moji bendovi: Downtown band
Inspiracija: Dawe Weckl
|
|
Uzimam crnu i belu velicine XXL.. adresa je : Zivanovic Dalibor ul.Radomira Cirkovica 14. 19 350 Knjazevac.
|
|
|
|
 |
|
MarcusS
|
Tema posta: Re: Naručivanje Forumskih Majica!  Poslato: Jun 8th, 2010, 11:54 pm |
| Admin |
 |
 |
|
Blackout je napisao: Hocu i ja majicu,ali crnu.. kolika je ta XL? Moze ako nije mnogo velika.. Nije. Viđao sam i veće XL-ove.  Daj samo adresu.
|
|
|
|
 |
|
Blackout
|
Tema posta: Re: Naručivanje Forumskih Majica!  Poslato: Jun 9th, 2010, 12:44 am |
| Dobošar |
 |
 |
Pridružio se: Februar 1st, 2008, 4:18 pm Postovi: 132 Lokacija: Lexington,Kentucky
Moji bendovi: Silent H
|
Ok, visoka sam,pa ce valjda biti dobra. Adresa ide na pp. 
_________________ One of the boys.
'When you are not practicing, remember, someone somewhere is practicing, and when you meet him he will win.'
|
|
|
|
 |
|
JecaZeka
|
Tema posta: Re: Naručivanje Forumskih Majica!  Poslato: Jun 9th, 2010, 8:46 pm |
| Dobošar |
 |
 |
Pridružio se: Jun 6th, 2010, 5:48 pm Postovi: 37 Lokacija: Beograd
Moj Bubanj: DW (pdp)
Moji bendovi: Klinkin Park (zenski bend)
Inspiracija: Roxy Petrucci, Buddy Rich, Jojo Mayer
|
Hocu jaa majicu  Crna,neka najmanja, S ako imate Jelena Blečić, Milana Rakića 24/19 11000 Beograd
_________________ Girls can't do what? :)
|
|
|
|
 |
|
MarcusS
|
Tema posta: Re: Naručivanje Forumskih Majica!  Poslato: Jun 12th, 2010, 3:16 pm |
| Admin |
 |
 |
|
|
Nema, ima samo XL.
Tražim drugog poslodavca, lik sa kojim sam do sada sarađivao... Verujte mi, to šta je taj čovek meni radio, u smislu ispaljivanja i kršenja dogovora, to se viđa jednom u 100 godina. U jednom momentu sam seo u kola i krenuo za Surdulicu, ali sam se vratio posle 20km kad mi se oladila glava.
Sve u svemu, radim na tome. Dotle, ostalo je:
Teget: XL i L Bela: 4XL-a i L
|
|
|
|
 |
|
SkejacEvropejac
|
Tema posta: Re: Naručivanje Forumskih Majica!  Poslato: Avgust 22nd, 2010, 3:11 pm |
| Bubnjar Početnik |
 |
Pridružio se: Avgust 20th, 2010, 9:16 pm Postovi: 3
Inspiracija: Bojan Zlatanovic-Tokan
|
|
Darko Nosovic, Pere Velimirovica 8a, Beograd,Rakovica 11090, Republika Srbija.
Jednu crnu,velicina L i ako bude neki problem javite mi ovde.
|
|
|
|
 |
|
MarcusS
|
Tema posta: Re: Naručivanje Forumskih Majica!  Poslato: Avgust 23rd, 2010, 7:50 pm |
| Admin |
 |
 |
|
SkejacEvropejac je napisao: Darko Nosovic, Pere Velimirovica 8a, Beograd,Rakovica 11090, Republika Srbija.
Jednu crnu,velicina L i ako bude neki problem javite mi ovde. Nema teget L, ostao još samo jedan teget XL, barem dok ne uđemo u saradnju sa nekim drugim proizvođačem. Ovaj je težak kreten, i sa čovekom je jednostavno nemoguće sarađivati. Od belih ostao jedan M i XL-ovi. Miloše, beli L stiže uskoro, javiću ti dan pre prijema.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|