|
Danas je Septembar 9th, 2010, 2:10 pm
|
 |
|
 |
|
| Autoru |
Poruka |
|
MarcusS
|
Tema posta: Naručivanje Forumskih Majica!  Poslato: Jun 26th, 2009, 12:54 am |
| Admin |
 |
 |
Pridružio se: Oktobar 16th, 2007, 2:39 am Postovi: 1633 Lokacija: Stara Pazova
Moj Bubanj: Mapex M Birch Cherry Red
Moji bendovi: Masno i Glasno
Inspiracija: Gavin Harrison, Chad Smith
|
Konačno da krenemo i sa ovim. Svako ko želi da naruči majicu, može to da uradi u topiku, ili na mail: maricmilan@gmail.com. Pisali na topiku ili na mail, samo napišite ime i adresu, boju i veličinu i to je sve što je potrebno.Dobićete je u roku od najkasnije 10 dana, u 90% slučajeva ranije, za par dana, ali kažem najgoru varijantu da ne bi bilo da varam ljude. Cena majice je 650 dinara (pojedinačna izrada je skuplja, pa su majice na okupljanju bile jeftinije, a naravno, imali smo i popust na količinu) + PTT troškovi (oko 100 dinara, možda malo jače). Otisak je odličan o čemu se možete raspitati kod ljudi koji su majicu već kupili.Teget:   Bela:  
_________________ Spread the word! :)
|
|
|
|
 |
|
Gaja_90
|
Tema posta: Re: Naručivanje Forumskih Majica!  Poslato: Jun 29th, 2009, 12:45 pm |
| Dobošar |
 |
 |
Pridružio se: Januar 21st, 2009, 11:24 pm Postovi: 81 Lokacija: Krusevac
Moj Bubanj: Premier XPK birch, Samick
Moji bendovi: HeadachE
Inspiracija: Nicko Mcbrain,Mike Portnoy,Ian Paice,Travis Barker
|
|
Gajić Filip Hajduk Veljkova 63, 37000 Krusevac Naručio bih majice u obe boje, obe veličine L.
|
|
|
|
 |
|
Gaja_90
|
Tema posta: Re: Naručivanje Forumskih Majica!  Poslato: Jul 10th, 2009, 4:13 pm |
| Dobošar |
 |
 |
Pridružio se: Januar 21st, 2009, 11:24 pm Postovi: 81 Lokacija: Krusevac
Moj Bubanj: Premier XPK birch, Samick
Moji bendovi: HeadachE
Inspiracija: Nicko Mcbrain,Mike Portnoy,Ian Paice,Travis Barker
|
OK, moze teget da bude XL, nije problem. Znaci uzimam belu L i teget XL. Za koliko mogu da ocekujem da mi stignu majice? POZZ 
|
|
|
|
 |
|
edenech0
|
Tema posta: Re: Naručivanje Forumskih Majica!  Poslato: Avgust 2nd, 2009, 7:37 pm |
| Bubnjar Početnik |
 |
Pridružio se: Avgust 2nd, 2009, 5:29 pm Postovi: 4
Moj Bubanj: New Sound
Moji bendovi: Ignis
Inspiracija: Casey Grillo
|
Mladen Zelen Miroslava Antica 8 21400 Backa Palanka Republika Srbija. Zelim dve majice. Obe u L velicini. Jednu belu, jednu crnu. Molim vas da mi na mail edenech0@yahoo.com odg samo je l` sve ok s narudzbinom i da li treba jos neki podatak.
|
|
|
|
 |
|
mrmot
|
Tema posta: Re: Naručivanje Forumskih Majica!  Poslato: Avgust 8th, 2009, 4:42 am |
| Bubnjar Početnik |
 |
 |
Pridružio se: Januar 23rd, 2009, 12:47 am Postovi: 15
Moj Bubanj: Tama,Amati,Rodgers,Paiste
Moji bendovi: Visions of Brutality,AdrennaliN
Inspiracija: George Kollias,Lars Ulrich,Srdjan Todorovic....
|
|
Dejan Curic Bijeljina 76 300 Patkovaca blok IV broj telefona 066/161 - 334 lakse je postaru da me nadje Republika Srpska.
Jednu crnu velicina XL i javite mi ovdje porukom ako bude kakvih problema
_________________ Peace sells......but who's buying ? Peace seeeeeeeeeeellsss but whooooooooo's buyiiiiiiiiiiiing???
|
|
|
|
 |
|
kico_mo
|
Tema posta: Re: Naručivanje Forumskih Majica!  Poslato: Avgust 10th, 2009, 3:10 am |
| Bubnjar Početnik |
 |
Pridružio se: Maj 26th, 2009, 8:32 pm Postovi: 1
Inspiracija: Nicko McBrian
|
|
jel se moze poslati majica u mostar? koliko bi bili troskovi?
|
|
|
|
 |
|
MarcusS
|
Tema posta: Re: Naručivanje Forumskih Majica!  Poslato: Avgust 23rd, 2009, 11:40 pm |
| Admin |
 |
 |
Pridružio se: Oktobar 16th, 2007, 2:39 am Postovi: 1633 Lokacija: Stara Pazova
Moj Bubanj: Mapex M Birch Cherry Red
Moji bendovi: Masno i Glasno
Inspiracija: Gavin Harrison, Chad Smith
|
peratama je napisao: Barna Petar , 22240 Šid, ulica 1. Maja br. 7.. moze jedna crna XL velicina! kako da platim? kome? Poštaru kad ti donese na vrata, verovatno već prekosutra. 
_________________ Spread the word! :)
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|