Danas je Septembar 4th, 2010, 11:15 pm

Sva vremena su u UTC + 2 sata

Stranica 7 od 9 [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: LUDWIG bubnjevi
PostPoslato: Maj 8th, 2009, 10:33 am 
Virtuoz!
Virtuoz!
Korisnikov avatar

Pridružio se: Januar 13th, 2008, 7:05 pm
Moj Bubanj: Mapex Meridian Maple/Zildjian/ Sabian/ Vic Firth
Moji bendovi: Destination
Inspiracija: G.Harrison, Portnoy, Royster Jr., M.Johnston, D.Carey
white marine pearl ftw! i black diamond

PostPoslato: Maj 8th, 2009, 11:58 am 
Supermoderator
Supermoderator
Korisnikov avatar

Pridružio se: Oktobar 16th, 2007, 3:25 pm
Moj Bubanj: Sonor drums, Demon Drive pedals
Moji bendovi: Avet
Inspiracija: George Kollias
peratama je napisao:
dobro nastimovane da, al plastike bas i ne.,remo je u pitanju. mislim da bi evans dao bolju sliku. da su ova nasa prodajna mesta kao u nemackoj ili austriji recimo, gde cu ja probati svaki komplet sa kojim palicama i plastikama zelim, verovatno bi imao drugacije misljenje. ovde da kupujem na blef i probavam sa kojekakvim kozama i da razmisljam hocu dobiti to sto mi treba ili ne od bubnja..ne pije vodu bas. kazem videcu sta kaze saturn, kod njega primecujem kvalitet za malo para, tj odnos cena-kvalitet a verujem i zvuk. :chears:

To sto probas u radnji, sa reklamnim plastikama je kao da nisi ni probao. U tome je i problem. Los bubanj sa dobrim plastikama (dobro nastimovanim) ce uvek da zvuci bolje od dobrog bubnja sa losim plastikama (jos pogotovo ako nisu nastimovane). Meni probavanje u radnji ne daje ama bas nikakvu sliku o bubnju.

PostPoslato: Maj 8th, 2009, 12:09 pm 
Voljan da vežba
Voljan da vežba

Pridružio se: Novembar 4th, 2008, 7:38 pm
Goatbeard je napisao:

Ozbiljno pitanje za 'zoranm':
Za koju lovu moze da se kupi ocuvan dobos LM402 (Supraphonic)? Nov je,koliko znam, oko 400 € bez carine.

Pogledaj
viewtopic.php?f=40&t=2178

viewtopic.php?f=40&t=2177

PostPoslato: Jun 23rd, 2009, 11:49 pm 
Dobošar
Dobošar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Januar 9th, 2009, 1:10 pm
Moj Bubanj: Pearl
Inspiracija: Chad Smith
Malo kasnim na ovu temu ali evo par informacija:
-Ludwig bubnjevi koje imamo na lageru jesu napravljeni u Kini ali ih je napravio LUDWIG a ne neki "no name" Kinez u dvorištu svoje barake. Ovi bubnjevi bi mogli da se prave i u Americi ALI bi cena bila znatno veća ili ako bi hteli da postignu ovu cenu kvalitet bi bio katastrofa zbog skuplje izrade.
Kvalitet je odličan za tu cenu. Garancija je 1 godina i obaveza nabavke rezervnih delova 5 godina nakon isteka garantnog roka.
-Ludwig američke proizvodnje još nemamo na lageru ali biće i toga. Uskoro stižu doboši, delovi i oprema.
-Ako neko ima Ludwig a trebaju mu delovi dosta toga ima na lageru a možemo i naručiti ukoliko nešto nemamo. Delovi su: made in USA! Takođe imamo i plastike Ludwig - što je pored nabavke snare žica za supersensitive nekad bila noćna mora za vlasnike Ludwiga.

A ako neko ima posebnu želju za neki model rado ćemo izaći u susret sa nabavkom i cenom. Naravno nemojte očekivati da su USA modeli džabe ali mislim da imamo dobru ponudu.

PostPoslato: Februar 2nd, 2010, 1:37 am 
Bubnjar Početnik
Bubnjar Početnik

Pridružio se: Februar 1st, 2010, 7:05 pm
Moj Bubanj: Ludwig big beat 993
Moji bendovi: nemem bend
Inspiracija: Džon Bonam
24×24 koliko njih treba tu da udara da zvuk izađe?Jel se tu na mobu udara?

Poslednji put menjao džingiskan dana Februar 5th, 2010, 5:29 pm, izmenjena samo jedanput

PostPoslato: Februar 2nd, 2010, 3:58 pm 
Dobošar
Dobošar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Januar 9th, 2009, 1:10 pm
Moj Bubanj: Pearl
Inspiracija: Chad Smith
džingiskan je napisao:
....Ovi novi modeli su fujjjj. Ja baš biram reči i u svemu želim da vidim samo ono dobro ali brate ovi novi modeli su definitivno smeće i ništa drugo.

Stvar ukusa, ništa drugo. A za cenu za koju se nekad mogao kupiti samo jedan tom, ovi bubnjevi su strava!

Na žalost na ovom svetu ne žive samo bogataši koji mogu sebi da priušte vrhunsku klasu bubnjeva pa su se proizvođači bubnjeva potrudili da svi mogu da priušte bubanj i da se bave muzikom. I ne zaboravite da se sada za mnogo manje para svira pravi bubanj a ne kao nekada kada su se svirali krševi za iste ili slične pare.

PostPoslato: Februar 16th, 2010, 11:33 am 
Dobošar
Dobošar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Maj 5th, 2008, 10:57 pm
Moj Bubanj: Yamaha maple custom absolute
Moji bendovi: Radijacija
Inspiracija: Vlajko Golubovic, Marko Kuzmanovic, Rick Latham ...
control-sound.com je napisao:
džingiskan je napisao:
....Ovi novi modeli su fujjjj. Ja baš biram reči i u svemu želim da vidim samo ono dobro ali brate ovi novi modeli su definitivno smeće i ništa drugo.

Stvar ukusa, ništa drugo. A za cenu za koju se nekad mogao kupiti samo jedan tom, ovi bubnjevi su strava!

Na žalost na ovom svetu ne žive samo bogataši koji mogu sebi da priušte vrhunsku klasu bubnjeva pa su se proizvođači bubnjeva potrudili da svi mogu da priušte bubanj i da se bave muzikom. I ne zaboravite da se sada za mnogo manje para svira pravi bubanj a ne kao nekada kada su se svirali krševi za iste ili slične pare.

Iako se nerado upustam u razgovor na forumu sa prodavcima bubnjeva (uvek imaju subjektivan pristup temi, sto je logicno i normalno), APSOLUTNO se slazem sa gore napisanim. Ljudi koji pocinju da sviraju, a i oni sa plicim dzepom, imaju tu privilegiju da za mnogo male pare mogu da kupe instrument koji je 5 klasa iznad onoga sto smo mi nekad kupovali ovde kada smo bili pocetnici (takton, amati i sl..., naravno ne novi, vec u takvom stanju da su sastavni deo bubnja bili kljesta i izolir traka, a sa cenom duplo vecom nego sto sada kosta taj novi ludwig). A ako cemo da trazimo dlaku u jajetu, to mozemo i na skupim modelima da radimo, ali u ovom slucaju, za ovoliko malo novca - nikako!

PostPoslato: Februar 18th, 2010, 12:45 am 
Dobošar
Dobošar
Korisnikov avatar

Pridružio se: Januar 21st, 2009, 11:24 pm
Moj Bubanj: Premier XPK birch, Samick
Moji bendovi: HeadachE
Inspiracija: Nicko Mcbrain,Mike Portnoy,Ian Paice,Travis Barker
Narode, interesuje me vase misljenje o bubnju Ludwig Accent CS 300, i posto nisam neki poznavalac Ludwig-a molio bih vas ako mozete da ga uporedite sa nekim bubnjem druge marke, tj. u kojoj je klasi? Hvala unapred!

PostPoslato: Februar 18th, 2010, 2:23 pm 
Virtuoz!
Virtuoz!
Korisnikov avatar

Pridružio se: Novembar 20th, 2007, 6:30 pm
Moj Bubanj: Gretch Catalina Maple, Istanbul Mehmet Samatya
Moji bendovi: Magic Audio Box
Inspiracija: Marco Minnemann, Derrick McKenzie, Mark Guiliana
Ludvigov entry level bubanj... Nisam ga probao ali sam stekao nekeko overall utisak da nije bas neki najbolje kvalitet (naravno u tom price range-u)
mislim da bi sa njim u klasi isao gretsch black hawk, pearl target, yamaha rydeen, sonor 505 recimo...

PostPoslato: Februar 18th, 2010, 6:34 pm 
Redovno vežba
Redovno vežba
Korisnikov avatar

Pridružio se: Oktobar 30th, 2008, 1:18 pm
Moj Bubanj: mapex vx, pearl, paiste, zildjian
Inspiracija: jojo mayer, tony royster jr.
to sam i ja mislio, ali ne bih se slozio...cs300 je breza, jeste entry level ali bolji od blackhawka, rydeen, i slichnih...

PostPoslato: Februar 18th, 2010, 6:49 pm 
Voljan da vežba
Voljan da vežba

Osnovni model je cs 200,300 je breza 8 slojeva,10 srafova na basu,lak finis izgleda ozbiljno za te pare.Jedino sto je pravljen u Kini ali i cena je.. :D

PostPoslato: Februar 18th, 2010, 7:02 pm 
Redovno vežba
Redovno vežba
Korisnikov avatar

Pridružio se: Oktobar 30th, 2008, 1:18 pm
Moj Bubanj: mapex vx, pearl, paiste, zildjian
Inspiracija: jojo mayer, tony royster jr.
zoranm je napisao:
Osnovni model je cs 200,300 je breza 8 slojeva,10 srafova na basu,lak finis izgleda ozbiljno za te pare.Jedino sto je pravljen u Kini ali i cena je.. :D

i dalje se ozbiljno razmishljam, kad budem doshao za chinelu, moracu da ga probam :)

PostPoslato: Februar 18th, 2010, 10:31 pm 
Voljan da vežba
Voljan da vežba

Zaboravih da kazem da postoji i accent 100

PostPoslato: Februar 19th, 2010, 3:03 am 
Redovno vežba
Redovno vežba
Korisnikov avatar

Pridružio se: Septembar 25th, 2008, 10:53 am
Moj Bubanj: Premier XPK, Zildjian, Remorker
Moji bendovi: Bajka bend
Inspiracija: Vinie Colaiuta
hammer je napisao:
to sam i ja mislio, ali ne bih se slozio...cs300 je breza, jeste entry level ali bolji od blackhawka, rydeen, i slichnih...

Daleko bolji, kakav Rydeen i bakaraci, bolji je za "5" klasa od svih tih bubnjeva!

PostPoslato: Februar 19th, 2010, 2:42 pm 
Dobošar
Dobošar

Pridružio se: Decembar 25th, 2008, 10:39 am
zoranm je napisao:
Zaboravih da kazem da postoji i accent 100

Kolika je cena,i naravno da li ga ima kod nas Accent 100-Nomad,sa 18" bas bubnjem?

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
 Stranica 7 od 9 [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata