|
Danas je Septembar 4th, 2010, 11:27 pm
|
 |
|
 |
|
| Autoru |
Poruka |
|
michael myers
|
Tema posta: Re: Premier bubnjevi  Poslato: Januar 4th, 2010, 8:47 pm |
| Dobošar |
 |
Pridružio se: Oktobar 23rd, 2009, 10:57 pm Postovi: 110 Lokacija: DNEVNA SOBA
Moj Bubanj: premier apk/sabian/yamaha hardware
Inspiracija: Christoph Schneider
|
sovljanski je napisao: ja imam premier olympic i mogu da vam kazem da je bubanj prva klasa a nije ni jako skup tako da je pun pogodak! koliko ja znam olimpyc je njihova najslabija serija 
|
|
|
|
 |
|
džingiskan
|
Tema posta: Re: Premier bubnjevi  Poslato: Februar 2nd, 2010, 1:11 am |
| Bubnjar Početnik |
 |
Pridružio se: Februar 1st, 2010, 7:05 pm Postovi: 12
Moj Bubanj: Ludwig big beat 993
Moji bendovi: nemem bend
Inspiracija: Džon Bonam
|
|
Meni je Olimpyc bolji od APK bar oni stariji modeli ,ima lep ali malo mekan zvuk.Kod Premijera je najizraženije to da su stari modeli puno bolji od novih serija.Nekad je Premijer bio u prvih pet i kvalitetom i markentiški .Sad to nije slučaj. 1979 sam imao Premijera sa livenim obručima !!! Azvuk i kvalitet su bili bajka za ovo danas.Taj premijer je i danas kao nov no nažalost nije kod mene,svako u nekom trenutku podlegne pošasti zvanoj pare.
|
|
|
|
 |
|
michael myers
|
Tema posta: Re: Premier bubnjevi  Poslato: Mart 6th, 2010, 12:04 pm |
| Dobošar |
 |
Pridružio se: Oktobar 23rd, 2009, 10:57 pm Postovi: 110 Lokacija: DNEVNA SOBA
Moj Bubanj: premier apk/sabian/yamaha hardware
Inspiracija: Christoph Schneider
|
|
79 si imao premiera... uuuuuu,koliko ti sviras????
|
|
|
|
 |
|
Maleni10
|
Tema posta: Re: Premier bubnjevi  Poslato: Mart 6th, 2010, 4:43 pm |
| Redovno vežba |
 |
 |
Pridružio se: Septembar 25th, 2008, 10:53 am Postovi: 361 Lokacija: Belgrade
Moj Bubanj: Premier XPK, Zildjian, Remorker
Moji bendovi: Bajka bend
Inspiracija: Vinie Colaiuta
|
michael myers je napisao: 79 si imao premiera... uuuuuu,koliko ti sviras???? Pa lepo pise džingiskan Mongolski vladar, vojskovođa i osnivač velike mongolske feudalne imperije. Rođen je 1155. u blizini Bajkalskog jezera u današnjoj Rusiji. ... 
|
|
|
|
 |
|
Matematika
|
Tema posta: Re: Premier bubnjevi  Poslato: Mart 13th, 2010, 1:14 am |
| Dobošar |
 |
Pridružio se: April 1st, 2008, 8:50 pm Postovi: 44
|
da dodam u opis... premier 14x9 87-89 godina unutra breza (birch) izvana brass... flobeam strainer... ovih dana cekam mrežicu pa ce to biti to 
|
|
|
|
 |
|
jarod
|
Tema posta: Re: Premier bubnjevi  Poslato: Mart 18th, 2010, 1:10 am |
| Dobošar |
 |
Pridružio se: Januar 13th, 2010, 12:12 am Postovi: 53
Moj Bubanj: Premier APK
Moji bendovi: Lude Krawe
Inspiracija: ima ih
|
džingiskan je napisao: Meni je Olimpyc bolji od APK bar oni stariji modeli ,ima lep ali malo mekan zvuk.Kod Premijera je najizraženije to da su stari modeli puno bolji od novih serija.Nekad je Premijer bio u prvih pet i kvalitetom i markentiški .Sad to nije slučaj. 1979 sam imao Premijera sa livenim obručima !!! Azvuk i kvalitet su bili bajka za ovo danas.Taj premijer je i danas kao nov no nažalost nije kod mene,svako u nekom trenutku podlegne pošasti zvanoj pare. UUUUUUUUUUU .....ne bih se slozio....Da je Olimpyc bolji od Apk ???....Bar meni ..Asto se tice ozvucavanja na svirkama....Tu je APK bar za koplje bolji od OLimpyca ( malo sam rekao).
|
|
|
|
 |
|
markogto
|
Tema posta: Re: Premier bubnjevi  Poslato: Mart 24th, 2010, 3:21 am |
| Bubnjar Početnik |
 |
Pridružio se: Mart 17th, 2010, 12:05 am Postovi: 4
Moj Bubanj: Premier Resonator
Moji bendovi: Debela Berta,Nulti Cas,Krvna Grupa,Barbari.
Inspiracija: Ginger Baker,John Bonham. cozy powell.
|
|
Pozdrav svim bubnjarima Ljudi da li mozete da mi pomognete hocu sebi da nadjem Premier Resonatora naravno da bude sto u boljem stanju,ako je to nekako moguce ili Signiu. Da ne zaboravim bass bubanj da bude 24incha ako neko ima moze i na fon dame pozove.065/642-09-03. Hvala unapred
|
|
|
|
 |
|
Drobac
|
Tema posta: Re: Premier bubnjevi  Poslato: April 10th, 2010, 11:56 am |
| Supermoderator |
 |
 |
Pridružio se: Oktobar 16th, 2007, 3:25 pm Postovi: 4026 Lokacija: Ruma
Moj Bubanj: Sonor drums, Demon Drive pedals
Moji bendovi: Avet
Inspiracija: George Kollias
|
Odlično izgleda, videh već na United by Drums. 
_________________ Mi smo stari spid metalci, do kraja ostajemo dosledni svome stilu, nemojte da nam puštate ništa, ako nije tandara, tandara, tupa, tupa, seremo vam se u muziku.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|