|
Danas je Septembar 4th, 2010, 11:49 pm
|
 |
|
 |
|
| Autoru |
Poruka |
|
Darko-celawagospodja
|
Tema posta: Re: Koje vas pesme "gađaju" dok ih svirate?  Poslato: Januar 5th, 2010, 1:11 pm |
| Bubnjar Početnik |
 |
 |
Pridružio se: Januar 5th, 2010, 1:05 pm Postovi: 1
Moji bendovi: Celava gospodja , Simetrija
Inspiracija: Travis Baker , Cobus Potgieter...
|
E ovako , nov sam ovde na forumu...i ova tema me je zainteresovala  jer najbolje se odsviraju upravo te pesme koje te pogode...znate ono kad sivras pa se sav najezis...zatvoris oci i sviras...to je najaci filing  PRe sam svirao sa jednim Rock bendom iz Ns-a koi i dalje svira , ali sam izasao u junu..uglavnom..sa njima sam svirao pesmu od Prljavog Kazalista :"Moj bjeli labude" i ta pesma me je uvek pogadjala i dalje to radi kad je nekad odsviram...ili neke pesme koje sam svirao sa drugim bendovima...tipa Master of Puppets ili Prayer of the Refugee od Rise against-a i tako..ima jos pesama...al odo na probu sad xDD
|
|
|
|
 |
|
shwargla
|
Tema posta: Re: Koje vas pesme "gađaju" dok ih svirate?  Poslato: Februar 5th, 2010, 12:59 am |
| Bubnjar Početnik |
 |
 |
Pridružio se: Februar 5th, 2010, 12:34 am Postovi: 11 Lokacija: Zabalj (okolina NS)
Moj Bubanj: Amati neki tamo (bice prodato uskoro)
Moji bendovi: Someone Stole Our Name
Inspiracija: Dave Abruzzesse,Sean Kinney,Mike Bordin...
|
cherny013 je napisao: Pesma uz koju sam se najbolje osecao dok sam svirao je definitivno "Once" od Pearl Jam. Verovatno bi i meni bila da imam s kim to da sviram...:( Ja se najvishe lozhim kad sviramo RHCP - Suck My Kiss,Teshko Je Ful Biti Kul i Pitala Si Me od Hladnog Piva,sa prvim bendom kad smo svirali Wherever I May Roam i autorske,naravno xD
_________________ I think the key to good drumming is to love the spaces between the notes more than the notes themselves. xD
|
|
|
|
 |
|
Stoned And Drunk
|
Tema posta: Re: Koje vas pesme "gađaju" dok ih svirate?  Poslato: April 28th, 2010, 12:50 am |
| Bubnjar Početnik |
 |
Pridružio se: April 15th, 2010, 12:46 am Postovi: 2
Moj Bubanj: Ludwig
Moji bendovi: DogHead
Inspiracija: Dave Weckl
|
|
Even Flow od Pearl Jam-a definitivno..
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu
|
|