Page 1 of 1

Roland td 7 pomoc!

Posted: January 16th, 2016, 8:23 pm
by Milos-Dimi90
Pozdrav,
Skoro sam uzeo roland td7,imam akustiku ali zbog skorasnjeg preselenja u stanu uzeo sam elektronca...
E kako ceo zivot svirkam akustiku oko podesavanja elektronca nemam pojma,probao ali neide:)...probao i sa upustvom ali nesto ne ide bas :(....i zanima me da li je moguce ubacivanje nekih semplovanih zvuka u modil poput kontre,basa itd...i kako...
Hvala unapred!

Re: Roland td 7 pomoc!

Posted: January 17th, 2016, 3:30 am
by Niki67
Imas ovde nesto za TD7

viewtopic.php?f=14&t=3818

Re: Roland td 7 pomoc!

Posted: January 17th, 2016, 4:43 pm
by RLRRLRLL
Td7 nema opciju prosirenja. Moze lepo da se podesi ali je najnezahvalniji modul od rolanda ikad. Ako ti i dalje treba pomoc iznesi konkretno pitanje/problem.

Re: Roland td 7 pomoc!

Posted: January 18th, 2016, 2:05 pm
by Milos-Dimi90
Mislis najnezahvalniji zato sto je problematican za podesavanja ili...pa podesavanje dinamike,osetljivosti i zvukova sam provalio podesavanja,ali me zanima da li moze da se nekako spoji sa kompom i da se malo dorade odredjeni zvukovi,ili da da se svira a da preko lap top izlaze odredjene boje...nadam se da razumete sta hocu da kazem :)

Re: Roland td 7 pomoc!

Posted: January 18th, 2016, 8:00 pm
by RLRRLRLL
Povezivanje sa racunarom/laptop-om je naravno moguce. Potreban ti je midi/usb kabl i odgovarajuci program.

Najnezahvalniji je jer je komplikovan, svi ostali su jednostavniji. Lepo moze da radi td7 i sasvim je dovoljan za vezbanje. Moguce je sa njim raditi i svirke, s tim da je moja preporuka staviti akusticne cinele i koristiti dobar monitoring. Sam modul ima (po meni) 3 dobra bass bubnja (koja izlaze), 10-ak zanimljivih i ok dobosa, i jedan par tomova koji zaista lepo rade. Jedino sto je zaista krs su bolje za rimshot. I da, ima odlicne bolje za perkusije, sta vise sjajne obzirom koliko je modul star.